Alta Life Sciences s'estrena liderant una ronda de 4,2 milions d'euros a Peptomyc

Alta Life Sciences ha liderat la ronda de finançament de sèrie A de Peptomyc, que ha aconseguit 4,2 milions d’euros. Aquesta ha estat la primera inversió del nou fons en ciències de la vida impulsat per Guy Paul Nohra a Barcelona, que entra, així, al consell d'administració de Peptomyc amb una de les seves sòcies, Montserrat Vendrell —et recomanem la vídeoentrevista publicada per CataloniaBio—.

Healthequity i diversos business angels, actuals inversors de Peptomyc, també han participat de la ronda de finançament. El bufet RCD ha assessorat en la transacció.

Peptomyc és una companyia biofarmacèutica amb seu a Barcelona fundada per les científiques Laura Soucek i Marie-Eve Beaulieu del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia—mira la vídeoentrevista que els ha fet CataloniaBio—,  que desenvolupa noves teràpies basades en pèptids per al tractament del càncer. Aquesta inversió li proporciona el capital necessari per avançar de manera significativa en  la producció dels seus pèptids sota estàndards CMC (Chemical Manufacturing Control, segons les sigles en anglès) i en la validació de seguretat i eficàcia mitjançant estudis no clínics, portant a l’empresa més a prop de l’inici d’assajos clínics.

Alta Life Sciences, Peptomyc, Healthequity i RCD son membres de CataloniaBio.

Pots ampliar aquesta informació als webs d'Alta Life Sciences i Peptomyc.

Foto: Laura Soucek, Montserrat Vendrell i Marie-Eve Beaulieu – © Alta Life Sciences

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies