Cebiotex llança la tercera campanya de 'crowdfunding' per arribar a oncologia pediàtrica

Cebiotex, empresa associada a CataloniaBio, ha llançat una campanya d’equity crowdfunding de 650.000 euros a través de CapitalCell per garantir que el seu primer fàrmac, el CEB-01 per al tractament local postquirúrgic dels sarcomes de parts toves, arribi  a l’oncologia pediàtrica.

La campanya s’emmarca dins d’una ronda de finançament d’1,6 milions d’euros, capital que la biotec espera cobrir amb fons públics i privats, i que li permetrà iniciar les fases clíniques I/II del candidat CEB-01 amb 15 pacients el 2018, i fer les proves de concepte en les noves teràpies oncològiques per a càncer de pàncrees, fetge i tumors cerebrals. "Les primeres llicències es contemplen a partir del 2021, amb potencials de rendibilitat x7” afirma Joan Bertran, cofundador i CEO de Cebiotex.

El CEB-01 és el primer producte que la companyia desenvolupa mitjançant la seva plataforma tecnològica Cebiotex® basada en l'aplicació biomèdica de nanofibres biodegradables per a l'alliberament local de fàrmacs (Local Drug Delivery System).

Cebiotex és una spin-off creada l'any 2012 per investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) i té la seu al Parc Científic de Barcelona (PCB). Des de la seva creació la biotecnològica ha aconseguit més de 2 milions d'euros  procedents de fons públics i privats.

Vols invertir-hi?

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies