Jaume Amat, CEO d'Specipig, nou president de CataloniaBio&HealthTech

CataloniaBio & HealthTech ha escollit avui la seva primera presidència i junta directiva, després de la integració de l'associació d'empreses CataloniaBio i HealthTech Clúster el desembre passat, en el marc d'una assemblea extraordinària de socis.

El 65% dels vots han estat per la candidatura encapçalada per Jaume Amat, fundador i CEO d'Specipig. Juntament amb Amat compartiran la junta directiva Lluís Chico, soci director de NEOS Surgery (vicepresidència primera); Maribel Bergés, cofundadora i CFO d'Spherium Biomed (vicepresidència segona), i Àngel Alonso, director general de Vecmedical (vicepresidència tercera). Entre els vocals hi haurà Isabel Amat (Reig Jofre), Albert Giralt (Avinent), Alfons Nonell-Canals (Mind the Byte), Montserrat Vendrell (Alta Life Sciences) i Lídia Cánovas (Asphalion).

La candidatura d'Albert Gallart, director general de Grupo Pulso, ha obtingut el 34% dels vots dels socis (l'1% restant correspon a vots en blanc).

“La nova associació recull la transversalitat entre biofarma, tecnologies mèdiques i salut digital per aportar solucions en salut de valor. Iniciem una nova etapa que creiem que serà molt important de cara completar amb èxit la integració de les dues associacions i establir les bases i els eixos pels propers anys. Agafem la innovació com a motor, l'emprenedoria com a actitud i la xarxa com a marc de treball” ha explicat Jaume Amat.

“És un repte que ens fa molta il·lusió i que encarem amb responsabilitat reconeixent i preservant el valor de la magnífica feina feta per les dues anteriors juntes” ha afegit.

La participació a les eleccions ha estat molt alta amb un 70%.

Nota de premsa

Foto: D'esquerra a dreta, Àngel Alonso (Vecmedical), Lluís Chico (NEOS Surgery), Jaume Amat (Specipig) i Maribel Bergés (Spherium).

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies