MSD distribuirà la vacuna contra la leishmaniosi de Leti a Europa

Laboratorios Leti, empresa associada a CataloniaBio, ha signat un acord amb la multinacional MSD Animal Health per a la distribució de la seva vacuna contra la leishmaniosi canina LetiFend® a França, Itàlia, Grècia i el Regne Unit. Pel que fa als mercats d'Espanya i Portugal Leti seguirà gestionant directament la comercialització.

LetiFend® és la primera vacuna recombinant disponible a Europa per a la prevenció de la leishmaniosi canina, una zoonosi global causada per Leishmania infantum, potencialment letal i prevalent en més de 80 països al món. A més, compta amb escasses possibilitats de tractament, el que posa en relleu la importància de la vacunació per reforçar la resposta immunitària abans que es produeixi la infecció.

Segons el president de Laboratorios Leti, Jaime Grego, "aquest acord és importantíssim ja que permetrà incrementar la taxa de vacunació i contribuir  no tan sols a la prevenció de la leishmaniosi canina a nivell global, sinó també al control de la incidència d'aquesta malaltia en l'home".

L’agost del 2016 Leti va aconseguir l’autorització per a la comercialització de la vacuna per part de la Comissió Europea.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies