Rècord de participació a la #CataloniaBioBBQ

Galeria de fotos

CataloniaBio Review (Spring-Summer 2017)

Inspirada en les barbacoes nord-americanes, la #CataloniaBioBBQ s'ha consolidat com la trobada de networking d'estiu entre els emprenedors i inversors de l'àmbit de la salut a Catalunya. Aquest any, celebrada el dia 20 de juliol a les instal·lacions d'Specipig, ha comptat amb més de 300 professionals que en un ambient distès han buscat sinèrgies i col·laboracions empresarials i en recerca.

"Estem en un moment de dinamisme i creixement que hem de saber aprofitar" va comentar Ignasi Biosca, president de CataloniaBio i CEO de Reig Jofre. En aquesta mateixa línia, Jaume Amat, CEO d'Specipig i amfitrió de la trobada, ho exemplificava perfectament: "A la BBQ hi veiem equips complets. Fa uns anys això no passava i és una mostra de com evolucionen les nostres companyies".


La #CataloniaBioBBQ ha reunit principalment les empreses associades, però té l'esperit d'acostar-se a tot l'ecosistema: el Centre de Regulació Genòmica, l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya, l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge, l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol, el Parc Científic de Barcelona o el Vall d'Hebron Institut de Recerca són alguns dels que hi han participat amb els seus respectius responsables d'innovació i transferència de tecnologia. Cal remarcar també la presència de la junta directiva de CataloniaBio, la presidència del Health Tech Clúster i els principals fons de capital risc especialitzats a Catalunya com Caixa Capital Risc, Healthequity, Inveready i Ysios Capital.

Com cada any, l'equip d'Spherium Biomed ha estat l'encarregat de preparar la gran barbacoa amb un total de 19 xais! "Un ritual que ens ha d'ajudar a fer esclatar encara més el sector" deia amb to d'humor Luis Ruiz-Ávila, CEO de la firma.

Fins l'any que ve.

Foto: Vista general de la barbacoa-networking d'aquest any - © Anna Mas

 

Gold Sponsor


 

Silver Sponsors

        

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies