Vytrus Biotech aconsegueix més de 600.000 euros amb 'equity crowdfunding'

Vytrus Biotech, empresa associada a CataloniaBio, ha aconseguit una inversió de més de 600.000 euros en la seva ampliació de capital que va finalitzar el dia 29 d'octubre. Aquesta ampliació s'ha realitzat a través d'una campanya d'inversió d'equity crowdfunding a la plataforma Capital Cell.

Concretament, la biotecnològica ha aconseguit un 110% de l'objectiu inicial de 550.000 euros que tenia fixat i s’ha convertit en una de les primeres empreses de l'Estat espanyol que aconsegueix més de mig milió d'euros a través d'una campanya d'aquesta tipologia.

La inversió es destinarà a potenciar el creixement industrial de l'empresa i les línies de recerca, alhora que servirà per preparar l'empresa per la seva sortida a borsa l'any vinent.

Vytrus té acords de distribució en més de 50 països i sis productes propis al mercat, tots multiactius derivats de cultius de cèl·lules mare vegetals, amb aplicacions com ara fotoprotecció, aclariment de pell, protecció per a pells sensibles, creixement del cabell o antienvelliment.

Pots ampliar aquesta informació al web de Vytrus Biotech.

Foto: Albert Jané i Òscar Expósito, fundadors de Vytrus Biotech - © Vytrus Biotech

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies