4D Health, centre d'innovació i simulació en salut, llança un nou web

comunicacio@cataloniabioht.org,

4D Health, un centre d'innovació i simulació en salut associat a CataloniaBio & HealthTech, ha llançat el nou web 4dhealth.com per donar a conèixer els serveis personalitzats que ofereix a empreses i hospitals.

El web està estructurat en tres apartats: què fa el centre, formació per a professionals basada en la simulació per augmentar la seguretat a l'hora de tractar amb pacients, i serveis per a empreses relacionats amb projectes formatius de professionals clínics i equips de vendes, així com d'innovació en el procés de desenvolupament i testeig de producte.

"Som un agent facilitador i d'enllaç per al desenvolupament d'iniciatives conjuntes entre l'àmbit empresarial i sanitari" explica Franc Espinar, director de projectes i operacions de 4D Health, que forma part de la Xarxa de Simulació en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Inaugurat el 2015, 4D Health és el primer hospital simulat d’Europa amb escenaris gairebé reals. Ocupa una superfície de 2.500 metres quadrats a Igualada.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies