CataloniaBio & HealthTech i MassMEDIC de Boston s’uneixen

comunicacio@cataloniabioht.org,

CataloniaBio & HealthTech i Massachusetts Medical Device Industry Council (MassMEDIC), l’associació d’empreses de tecnologia mèdica més gran dels Estats Units, han signat un acord per fomentar la innovació i les col·laboracions de negoci i recerca entre els seus membres. La signatura de l’acord s’ha fet en el marc de l’exitós congrés europeu d’inversió Bio€quity a Barcelona, el dies 20 i 21 de maig.

Àngel Alonso, vicepresident de CataloniaBioHT i CEO Vecmedical, ha explicat que aquest acord “enfortirà les relacions institucionals i és una bona oportunitat per acostar més les empreses innovadores de CataloniaBioHT al principal ecosistema biomèdic mundial”.

Per la seva banda, Bryan Johnson, president de MassMEDIC, comenta que “estem encantats de de seguir construint ponts amb els nostres homòlegs internacionals. L’acord amb CataloniaBioHT és l'inici d'una relació important per als nostres ecosistemes i esperem col·laborar en les qüestions importants que ha de fer front la tecnologia sanitària. Igual que Massachusetts, Catalunya té una història rica en avenços mèdics i institucions sanitàries que són un model per a la resta del món”.

Després de formalitzar l’acord, CataloniaBioHT i MassMEDIC començaran a treballar conjuntament diverses accions. En el cas de CataloniaBioHT es farà a través del Grup de Treball d’Internacionalització que s’ha presentat recentment. 

CataloniaBioHT forma part del programa Catalonia Clústers, impulsat per la Generalitat a través d’ACCIÓ.

Nota de premsa

Foto: D'esquerra a dreta, Bryan Johnson, president of MassMEDIC, and Angel Alonso, vice-president of CataloniaBioHT and CEO of Vecmedical.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies