El Grup de Treball d’Afers Regulatoris de CataloniaBioHT aborda els nous reglaments europeus de dispositius mèdics i les ‘Expedited Pathways’

comunicacio@cataloniabioht.org,

El Grup de Treball (GT) d’Afers Regulatoris de CataloniaBio & HealthTech va celebrar el segon Hard Reg Cafè, el dia 4 de febrer a ACCIÓ sota la coordinació de Lidia Cánovas (Asphalion) i Lluís Chico (NEOS Surgery), amb l’objectiu de concretar les temàtiques d’interès identificades en el primer Hard Reg Cafè i discutir la millor manera d’abordar-les.

Aquestes temàtiques són la implementació dels nous reglaments europeus de dispositius mèdics i la difusió de l'existència i ús pràctic de les Expedited Pathways.

Després d’un debat de dues hores, les empreses van arribar a l’acord que, primerament, és necessària una major disponibilitat dels organismes notificats i, en segon lloc, cal optimitzar el procés d’avaluació clínica dels productes. A partir d’aquestes conclusions, ara es farà un programa d’accions específiques que es comunicarà a tots els socis de CataloniaBioHT perquè puguin participar-hi i es publicarà a l'Agenda del web.

“Estem satisfets de l’alta participació dels socis al nou GT d’Afers Regulatoris i també de la dinàmica de treball que hem aconseguit” comenta Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBioHT.

El GT d’Afers Regulatoris es va posar en marxa l’octubre passat amb la finalitat d’ajudar als socis a estar al corrent de les novetats regulatòries i la seva implementació, potenciar les relacions institucionals amb les agències, afavorir la transmissió d’experiències i know-how cap a les start-ups, i oferir la possibilitat a les empreses d'expresar inquietuds, proposar activitats i participar en l'execució.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies