Minoryx tanca una ronda Sèrie B de 21,3 milions d'euros

comunicacio@cataloniabioht.org,

Minoryx Therapeutics, companyia especialitzada en el desenvolupament de nous medicaments per a malalties rares o minoritàries associada a CataloniaBio & HealthTech, anuncia avui que ha completat una ronda d'inversió Sèrie B de 21,3 milions d'euros, la més important del sector biotecnològic català aquest any.

El fons belga Fund+ ha liderat la ronda en la qual també han participat SRIW, SFPI-FPIM i Sambrinvest, així com tots els inversors de la Sèrie A (Ysios Capital, Kurma Partners, Roche Venture Fund, Idinvest Partners, Chiesi Ventures, Caixa Capital Risc i Healthequity).

"Aquest finançament ens permetrà demostrar el potencial d'MIN-102 per a noves indicacions, que inclouen malalties neuroinflamatorias com la X-ALD cerebral (CALD) i múltiples malalties neurodegeneratives" explica Marc Martinell, cofundador i CEO d'Minoryx.

Després d'aquesta ronda d'inversió, s'uniran al consell d'administració Philippe Monteyne i Gery Lefebvre, en representació de Fund + i SRIW, respectivament. Precisament, Monteyne participa aquest setmana a la fira BioSpain organitzada per l'Associació Espanyola de Bioempreses (ASEBIO) com a conferenciant plenari.

Més informació

Últimes notícies relacionades:

Foto: Marc Martinell, CEO de Minoryx i exmembre de la junta de CataloniaBio (2014-2018) - © Minoryx

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies