Senolytic Therapeutics i les futures teràpies antienvelliment, al 'Financial Times'

comunicacio@cataloniabioht.org,

Senolytic Therapeutics, biotecnològica del grup nord-americà Life Biosciences amb seu a Boston i Barcelona, protagonitza un reportatge de Financial Times sobre com s’està promovent la longevitat i els tractaments per a les malalties relacionades amb l'edat

Life Biosciences va ser creada el 2017 per David A. Sinclair, professor del Departament de Genètica de Harvard Medical School, i l’inversor Tristan Edwards.

Senolytic està desenvolupant una nova classe de medicaments que apunten i eliminen les cèl·lules danyades (senescents). Els seus investigadors creuen, i ja estan demostrant amb estudis preclínics, que la destrucció d'aquestes cèl·lules zombies compensarà alguns dels efectes adversos de l'envelliment. L'empresa té actualment tres compostos al seu pipeline.

Els dos cofundadors de Senolytic, els doctors Manuel Serrano i Marc Ramis, han estat convidats a presentar aquests avenços en tres esdeveniments de referència internacional entre el gener i març d'aquest any: Longevity Therapeutics Summit a San Francisco, Longevity Leadership Conference a Londres i Undoing Ageing a Berlin.

Serrano actualment també dirigeix el Laboratori de Plasticitat i Malalties Cel·lulars de l'IRB Barcelona. Anteriorment, va ser investigador principal del Centre Nacional d'Investigacions del Càncer (CNIO) a Madrid. Ramis té una àmplia trajectòria en l'àmbit biofarmacèutic i de la transferència tecnològica al sector.

Escolteu-los:


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies