Inveready llança el fons First III de 54 milions d'euros

comunicacio@cataloniabioht.org,

Inveready ha acabat el fundraising del seu nou fons tecnològic First III amb només sis mesos i un total de 54 milions d'euros, nou milions més del capital inicialment previst.

Aquest fons permetrà a la gestora continuar invertint en start-ups de base tecnològica i un alt component innovador (biotecnologia, intel·ligència artificial, big data, internet de les coses, ciberseguretat...). Puntualment, també invertirà en projectes B2C amb potencial de creixement.

Ignacio Fonts, managing partner d'Inveready, explica que el nou fons "ens ajudarà a assolir un major grau de diversificació del portfoli i acompanyar les nostres participades en les seves rondes posteriors de finançament".

Inveready passa a gestionar 270 milions d'euros en inversions, de manera que es converteix en una de les principals gestores de capital risc Espanya. A més, ha anunciat que preveu tenir un nou vehicle de Venture Debt abans d'acabar l'any. 

Més informació

Foto: D'esquerra a dreta, els socis d'Inveready Josep Maria Echarri, Carlos Conti, Roger Piqué i Ignacio Fonts - © Inveready

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies