BabyPod creix i busca inversors

comunicacio@cataloniabioht.org,

La doctora Marisa López-Teijón, creadora del dispositiu tecnològic BabyPod i CEO de l'Institut Marquès, centre de referència internacional en reproducció assistida associat a CataloniaBio & HealthTech, busca inversors per afrontar les següents etapes del seu projecte d'R+D+I.

BabyPod és el primer dispositiu intravaginal de petit format que estimula la vocalització dels nadons abans de néixer a través de la música. El producte s'ha creat en el marc d'una línia de recerca de la Dra. López-Teijón sobre els efectes de la música des de l'inici de la vida i compta amb diversos estudis científics, a més d'estar guardonat per la Universitat de Harvard i el Massachusetts Institute of Technology (MIT).

BabyPod està patentat internacionalment i ha obtingut l'aprovació de la FDA als Estats Units com a producte de benestar (no mèdic), la qual cosa facilita la seva entrada al mercat.

"Després de l'impacte mediàtic que ha generat BabyPod amb la primera versió, busquem inversors que col·laborin en la següent fase que és potenciar la comercialització internacional i desenvolupar millores sobre el producte" explica Antonio Navarro, responsable del projecte. 

Actualment, compten amb acords de distribució a la Xina, Europa de l'Est i Mercosur.

Més informació:
eloy.ruiz@institutomarques.com

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies